Το καλύτερο άθλημα για να στοιχηματίσεις και πώς να το επιλέξεις

Εάν έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με το αθλητικό στοίχημα, τότε θα πρέπει άμεσα να πάρεις δύο μεγάλες και δύσκολες αποφάσεις: 

- Με ποιο άθλημα θέλεις να ασχοληθείς

- Aν θα ασχοληθείς με ένα μόνο ή με περισσότερα αθλήματα

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα είναι πιο εύκολες για όσους είναι ήδη οπαδοί και ασχολούνται με κάποια συγκεκριμένα αθλήματα. Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, τότε πιθανότατα ήδη κάποια στιγμή στο παρελθόν θα έχεις παίξει κάποιο στοίχημα στην αγαπημένη σου ομάδα ή σε κάποια άλλη ομάδα την οποία έχεις παρακολουθήσει στην τηλεόραση ή στο γήπεδο. Η συγκεκριμένη προσέγγιση είναι φυσικά απόλυτα λογική, καθώς αναφερόμαστε σε αθλήματα τα οποία γνωρίζουμε και κατανοούμε καλύτερα. Είναι φυσιολογικό λοιπόν να μας αρέσει να στοιχηματίζουμε στα αθλήματα αυτά, ενώ οι γνώσεις που διαθέτουνε παρέχουν παράλληλα και καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Τελικά ποιο είναι το καλύτερο άθλημα στο στοίχημα;

Ουσιαστικά δεν υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα Αθλήματα για να στοιχηματίσει κανείς. Υπάρχουν αθλήματα που πιστεύουμε προσωπικά πως ίσως να είναι καλύτερα από κάποια άλλα, αλλά αυτό είναι κάπως αυθαίρετο σαν συμπέρασμα και κάνεις βέβαια δεν έχει την ίδια γνώμη. Το καλύτερο άθλημα για κάποιον στοιχηματικά, μπορεί κυριολεκτικά να είναι το χειρότερο για κάποιον άλλο. Αυτό εξαρτάται από πάρα πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Το ίδιο περίπου ισχύει για το αν θα πρέπει να στοιχηματίζουμε σε ένα ή σε περισσότερα αθλήματα. Δεν υπάρχει «βέλτιστος» αριθμός αθλημάτων και είναι αντίθετα πολλοί οι παράγοντες εκείνοι που έχουν σημασία.

Διαθέτεις γνώσεις για το άθλημα;

Για κάποιους οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δεν είναι και τόσο εύκολες. Κάποιοι παρακολουθούν πάρα πολλά αθλήματα και δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να στοιχηματίσουν σε όλα. Άλλοι πάλι μπορεί να παρακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο άθλημα, αλλά να μη θέλουν να περιοριστούν σε αυτό στοιχηματικά. Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι που δεν παρακολουθούν κανένα άθλημα αλλά θέλουν να ασχοληθούν με το στοίχημα. Σίγουρα ανήκουν στην πιο δύσκολη περίπτωση. Η γνώση στο στοίχημα και η πληροφόρηση είναι πολύ σημαντικές. Είναι δίχως αμφιβολία βασικό εφόδιο για κάποιον να ξεκινήσει, γνωρίζοντας καλά Το άθλημα στο οποίο στοιχηματίζει. 

Άλλοι παράγοντες που βοηθούν

Μπορούμε ενδεχομένως να πούμε πως κάποια αθλήματα είναι καλύτερα στο στοίχημα, από την άποψη ότι έχουμε γι’ αυτά πιο πολλά εργαλεία για να αξιοποιήσουμε τα δεδομένα και τις υπηρεσίες που τα αφορούν. Για παράδειγμα, τα πιο δημοφιλή αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ μεταδίδονται καθημερινά στην τηλεόραση κι αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε άμεση εικόνα για τα παιχνίδια που μας αφορούν, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο στην περίπτωση του live στοιχήματος. 

Η σημασία της πληροφόρησης

Τα δημοφιλή αθλήματα δημιουργούν εκτός των άλλων και περισσότερες ειδήσεις, καθώς καλύπτονται από πολλά μέσα ενημέρωσης. Αυτό συνεπάγεται την δημιουργία και παροχή μεγαλύτερου όγκου πληροφοριών και δεδομένων, ένα μέρος των οποίων μπορεί σίγουρα να αξιοποιηθεί στοιχηματικά. Γι’ αυτό θα διαπιστώσετε πώς πάντα μία από τις βασικές συμβουλές για το στοίχημα είναι να μελετάει κάνεις καλά πριν από κάθε αγώνα. Εφόσον επιλέξεις να αρχίσεις να στοιχηματίζεις σε κάποιο άθλημα για το οποίο θα έχεις πλούσια ενημέρωση, τότε να ξέρεις πως μάλλον βρίσκεσαι σε καλό δρόμο…

Η σημασία της χώρας στην οποία βρίσκεσαι

Το πόσο δημοφιλές είναι ένα άθλημα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη Χώρα στην οποία βρίσκεσαι. Με άλλα λόγια στην Ελλάδα τα δύο πιο αγαπημένα αθλήματα είναι σίγουρα το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Για το μπάσκετ συγκεκριμένα μπορεί να βρεις καθημερινά παιχνίδια στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, σε αντίθεση με το Ηνωμένο Βασίλειο για παράδειγμα, όπου μάλλον το κρίκετ έχει περισσότερες μεταδόσεις από το μπάσκετ στη διάρκεια της ημέρας. Το ίδιο ισχύει και για την κάλυψη από τα ΜΜΕ. Επισκέψου μία ελληνική ιστοσελίδα και θα δεις ειδήσεις μπάσκετ ανάμεσα στα πρώτα θέματα, ενώ σίγουρα θα πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις κάποιο μπασκετικό θέμα σε μία αντίστοιχη βρετανική αθλητική ιστοσελίδα.

Διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές

Στις μέρες μας οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν 30 και πλέον διαφορετικά αθλήματα, στα οποία μπορείς να στοιχηματίσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλα τα αθλήματα έχουν το ίδιο πλήθος στοιχηματικών αγορών. Γι’ άλλη μία φορά, τα πιο δημοφιλή αθλήματα διεθνώς, όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις για παράδειγμα, διαθέτουν πολύ περισσότερες επιλογές από πχ. ένα παιχνίδι χάντμπολ. Βέβαια, εδώ παίζει ρόλο και η προέλευση της στοιχηματικής ιστοσελίδας. 

Για παράδειγμα, μία αμερικάνικη στοιχηματική ιστοσελίδα μπορεί να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και στο χόκεϊ στον πάγο, με πλήθος αγορών σε αυτά τα αθλήματα. Κάποια άλλη πάλι ευρωπαϊκή ιστοσελίδα μπορεί να δίνει για παράδειγμα έμφαση στο ποδόσφαιρο, στο κρίκετ και στο βόλεϊ κλπ. Οι ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μπορεί να μην είναι όλες ελληνικές, αλλά φροντίζουν να δίνουν περισσότερες επιλογές στη δική μας αγορά. Αυτό αποτελεί πολύτιμο πλεονέκτημα το οποίο έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος, όταν επιλέγουν δημοφιλή στην Ελλάδα αθλήματα και διοργανώσεις.

Τελικά ποιες είναι οι σωστές απαντήσεις;

Πραγματικά δεν είναι εφικτό να γνωρίζουμε την απάντηση που ταιριάζει στο δικό σου προφίλ. Σκοπός του άρθρου αυτού είναι να σου δώσει μία ιδέα και να σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο, το άθλημα που ταιριάζει στα δικά σου χαρακτηριστικά και στις δικές σου ανάγκες. Εσύ είσαι τελικά αυτός που θα αποφασίσει ποιο άθλημα θα ναι αυτό και αν θα είναι μόνο ένα ή περισσότερα σε αριθμό. Αξιολόγησέ τα παραπάνω δεδομένα και θα είσαι σε θέση να επιλέξεις πιο εύκολα ότι ταιριάζει καλύτερα σε σένα.

Πρόσθεσε σχόλιο

Σχόλια (0)

Στοιχηματίζοντας online σε αγώνες ποδοσφαίρου

Στοίχημα στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών