Στοίχημα στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών

Σήμερα οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν ένα μεγάλο πλήθος στοιχηματικών αγορών ανά αγώνα. Πέρα από αυτές τις επιλογές που αφορούν συγκεκριμένα ματς, υπάρχουν και οι λεγόμενες ειδικές αγορές, που αφορούν μεν το ποδόσφαιρο, αλλά δεν σχετίζονται συνήθως με συγκεκριμένους αγώνες, αλλά με οτιδήποτε άλλο, ακόμα και με τις μεταγραφές παικτών και προπονητών. 

Ειδικά στοιχήματα μεταγραφών

Την καλοκαιρινή κατά κύριο λόγο περίοδο, αλλά και τη χειμερινή, υπάρχουν ειδικές περίοδοι στα πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια των οποίων επιτρέπονται οι μεταγραφές παικτών. Μέσα σε αυτές τις χρονικές περιόδους οι παίκτες ή οι μάνατζερ τους έχουν   επαφές με νέες ομάδες και στην περίπτωση που συμφωνήσουν ολοκληρώνεται κάποια καινούργια μεταγραφή. Τα χρονικά πλαίσια πραγματοποίησης των μεταγραφών αυτών είναι αυστηρά. Από στοιχηματική άποψη, τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών παρέχουν καλές ευκαιρίες επιτυχίας στους παίκτες του στοιχήματος. Μπορεί επίσης οι μεταγραφές να γίνονται δύο φορές το χρόνο, όμως οι αγορές αυτού του είδους υπάρχουν ανοιχτές στις στοιχηματικές ιστοσελίδες όλο το χρόνο (ακόμη και εκτός περιόδου μεταγραφών), λόγω των συνεχών φημών πού υπάρχουν όλο το χρόνο.

Μεταγραφικές ποδοσφαιρικές περίοδοι 

Αγγλική Premier League

9 Ιουνίου - 32 Αυγούστου

1 Ιανουαρίου - 31 Ιανουαρίου

Γαλλική League 1

 

1 Ιουνίου - 31 Αυγούστου

 

1 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου

Γερμανική Bundesliga

Ιταλική Serie A

Ισπανική La Liga

Ολλανδική Eredivisie

Ελληνική Superleague

1 Ιουλίου - 31 Αυγούστου

1 Ιανουαρίου - 31 Ιανουαρίου

Βασικές κατηγορίες μεταγραφών

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες επιτρέπουν το στοίχημα σε συγκεκριμένους παίκτες προκειμένου αυτοί ουσιαστικά να πάρουν μεταγραφή σε κάποιον άλλο σύλλογο. Οι αγορές αυτές συνήθως αναφέρονται ως «ειδικές αγορές μεταγραφών», «επόμενος σύλλογος», «να μείνει στο σύλλογο», «σύλλογος μετά τις καλοκαιρινές μεταγραφές» ή «σύλλογος μετά τις χειμερινές μεταγραφές». Οι συγκεκριμένες στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται στα μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα κατά κύριο λόγο, αλλά και στην Ελλάδα. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες ανταποκρίνονται γρήγορα στις τελευταίες φήμες, στις αναφορές και τα νέα που σχετίζονται με τις μεταγραφές των παικτών.

Οι 10 πιο ακριβές μεταγραφές όλων των εποχών

Τα τελευταία χρόνια τα ποσά που ξοδεύουν οι πλούσιοι και ισχυροί σύλλογοι για μεταγραφές παικτών είναι εντυπωσιακά και ανάλογα με τα τεράστια έσοδα που διαθέτουν οι σύλλογοι. Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές μεταγραφές μέχρι σήμερα: 

 1. Νειμάρ από Μπαρτσελόνα προς Παρί Σεν Ζερμέν για 222 εκατ. ευρώ το 2017
 2. Μπαπέ από Μονακό προς Παρί Σεν Ζερμέν για 180 εκατ. ευρώ το 2018
 3. Κοουτίνιο από Λίβερπουλ προς Μπαρτσελόνα για 160 εκατ. ευρώ το 2018
 4. Αζάρ από Τσέλσι προς Ρεάλ Μαδρίτης για 140 εκατ. ευρώ το 2019
 5. Ντεμπελέ από Ντόρτμουντ προς Μπαρτσελόνα για 130 εκατ. ευρώ το 2017
 6. Φέλιξ από Μπενφίκα προς Ατλέτικο Μαδρίτης για 126 εκατ. ευρώ το 2019
 7. Πογκμπά από Γιουβέντους προς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 105 εκατ. ευρώ το 2016
 8. Γκάρεθ Μπέιλ από Τότεναμ προς Ρεάλ Μαδρίτης για 100 εκατ. ευρώ το 2013
 9. Κ. Ρονάλντο από Ρεάλ Μαδρίτης προς Γιουβέντους για 100 εκατ. ευρώ το 2018
 10. Κ. Ρονάλντο από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς Ρεάλ Μαδρίτης για 94 εκατ. ευρώ το 2009 

Στοιχηματικές αγορές

Οι πιο συχνές στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει ιστοσελίδες online στοίχηματος είναι:

 • αν κάποιος παίκτης υπογράψει σε νέα ομάδα πριν από συγκεκριμένη ημερομηνία
 • αν θα αφήσει ένας παίκτης την ομάδα του για να πάει σε κάποια άλλη ή όχι
 • αν κάποιος παίκτης πάρει μεταγραφή σε πρωτάθλημα άλλης χώρας ή όχι
 • αν κάποιος παίκτης πάρει μεταγραφή σε συγκεκριμένη ομάδα ή όχι

Στοίχημα σε δανεισμούς παικτών ή σε μεταγραφές προπονητών

Αντίστοιχες στοιχηματικές αγορές υπάρχουν διαθέσιμες και για την περίπτωση που μιλάμε για τον δανεισμό παικτών, αλλά και για τις μεταγραφές προπονητών. Στην περίπτωση των δανεισμών παικτών ισχύουν οι ίδιοι χρονικοί περιορισμοί που εφαρμόζονται και στην περίπτωση των μεταγραφών. Στην περίπτωση ωστόσο των προπονητών, δεν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο και η αλλαγή μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Επίσης στην περίπτωση των προπονητών μιλάμε για μετακίνηση από μία ομάδα σε άλλη και όχι για μεταγραφή, γιατί η παλιά ομάδα δεν λαμβάνει κάποιο χρηματικό ποσό, απλά αποδεσμεύει τον προπονητή και αυτός πραγματοποιεί μία νέα συμφωνία με άλλη ομάδα, όντας ελεύθερος. 

Πώς γίνονται οι ποδοσφαιρικές μεταγραφές

Ουσιαστικά οποιοσδήποτε σύλλογος πραγματοποιεί μία οικονομική προσφορά για κάποιον παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρεται. Εάν η προσφορά αυτή γίνει αποδεκτή από τον σύλλογο στον οποίο ανήκει, τα τρία μέρη (οι δύο ομάδες και ο παίκτης) συν ενδεχομένως ο ατζέντης του παίκτη, διαπραγματεύονται κάποιο συμβόλαιο. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνει εντός της προθεσμίας μεταγραφών του κάθε πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται η νέα ομάδα του παίκτη.

Μείνε ενημερωμένος για τα νέα και τις φήμες

Oι μεταγραφές παικτών και προπονητών είναι δύσκολο να προβλεφθούν. Θα πρέπει κανείς να ακολουθεί στενά τις φήμες για τις ειδήσεις που διαβάζει στις αθλητικές ιστοσελίδες και τις εφημερίδες, ενώ μπορεί να περάσουν πολλές εβδομάδες χωρίς δραστηριότητα στον συγκεκριμένο τομέα. Υπάρχουν ιστοσελίδες που αφιερώνουν αποκλειστικά το περιεχόμενο του στις ποδοσφαιρικές φήμες. Πριν πραγματοποιήσεις κάποιο στοίχημα κάνε την έρευνά σου και αξιολόγησε τις ειδήσεις και τις φήμες που διαβάζεις. Να ξέρεις ότι πολύ μεγάλο ποσοστό από τις φήμες δεν έχουν καν ρεαλιστική βάση και τελικά δεν επαληθεύονται. 

Τελικές σκέψεις

Όπως συμβαίνει άλλωστε με οποιοδήποτε είδος στοιχήματος, δεν υπάρχει φυσικά καμία εγγύηση επιτυχίας όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές μεταγραφές. Θυμήσου να είσαι υπομονετικός και πώς η έρευνα είναι το παν στο στοίχημα. Κάποιες στιγμές οι πληροφορίες μπορεί να φτάνουν εξαιρετικά γρήγορα, ενώ κάποιες άλλες πάλι πολύ αργά. Έχε όλα αυτά κατά νου πριν ασχοληθείς με τις ποδοσφαιρικές μεταγραφές.

Πρόσθεσε σχόλιο

Σχόλια (0)

Το καλύτερο άθλημα για να στοιχηματίσεις και πώς να το επιλέξεις

Οι πιο δημοφιλείς στρατηγικές στοιχήματος