Παρουσίαση και αξιολόγηση της Winmasters

winmasters.gr

Τέσσερις λόγοι για να παίξεις στην

  • Πλούσιες προσφορές
  • Αγορές Ασιατικού Handicap
  • Χαμηλό ελάχιστο ποντάρισμα
  • Πλήθος αγορών & αθλημάτων

H Winmasters είναι μία στοιχηματική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε το 2014 και η οποία όμως κατάφερε μέσα σε ελάχιστα χρόνια να καταξιωθεί στο χώρο του στοιχήματος. Ανήκει στη λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο και αποτελεί μία αξιόλογη επιλογή για αθλητικό στοίχημα στο διαδίκτυο

Διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές και αποδόσεις

Στην πλατφόρμα του στοιχήματος της Winmasters προσφέρονται κάθε εβδομάδα περισσότερα από 25.000 γεγονότα και είναι αδύνατον να μην βρείτε αυτό που ψάχνετε. Στη Winmasters υπάρχουν 30 επιλογές δημοφιλών και λιγότερο δημοφιλών αθλημάτων, ενώ περιλαμβάνονται επίσης επιλογές όπως είναι τα esports και τα virtual sports, αλλά και ειδικά στοιχήματα που αφορούν την πολιτική, την τηλεόραση  κλπ. Κατά μέσο όρο υπάρχουν διαθέσιμες περί τις 150 διαφορετικές στοιχηματικές αγορές στα παιχνίδια του ποδοσφαίρου που γενικά δεν είναι πολύ μεγάλος αριθμός αν το συγκρίνουμε με άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Είναι ενδιαφέρον ωστόσο το γεγονός πως ανάμεσα στοιχηματικές επιλογές υπάρχουν και επιλογές του ασιατικού χάντικαπ, που σίγουρα δεν βρίσκει κανείς εύκολα. 

Από την άλλη πλευρά οι αποδόσεις είναι γενικά αρκετά καλές, με την γκανιότα να μην ξεπερνά το 6%. Ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι εκείνη του “your Bet”, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν τα δικά τους στοιχήματα, προτείνοντας στους ανθρώπους της εταιρείας ότι θέλουν και λαμβάνοντας μία σχετική απόδοση για τις επιλογές. Το ελάχιστο ποντάρισμα είναι 0,20 ευρώ, ενώ τα ανώτερα όρια δεν είναι σταθερά, αλλά μπορούν να θεωρηθούν αρκετά υψηλά. 

Προσφορές*

Εκεί που σίγουρα υπερέχει η Winmasters έναντι πολλών από τους ανταγωνιστές της είναι το μεγάλο πλήθος με προσφορές*, που υπάρχουν σε σταθερή βάση, αλλά και εκείνες που προσφέρονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι προσφορές* αφορούν κατά κύριο λόγο το ποδόσφαιρο, όμως επεκτείνονται και σε άλλα αθλήματα. Εάν σας αρέσουν αυτού του είδους οι παροχές, τότε σκεφτείτε πολύ σοβαρά την Winmasters.

Live στοίχημα και μετάδοση αγώνων ζωντανά

Η πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος της Winmasters είναι αρκετά λειτουργική, αλλά δυστυχώς δεν περιλαμβάνει συνήθως ικανοποιητικό αριθμό αγώνων. Παρόλα αυτά οι στοιχηματικές επιλογές ανά αγώνα είναι ικανοποιητικές και μπορούν να καλύψουν τα γούστα ακόμα και απαιτητικών παικτών. Από την άλλη πάλι, δεν υπάρχουν ευκολίες όπως είναι η γραφική απεικόνιση της εξέλιξης κάποιου αγώνα, στατιστικά στοιχεία για τον αγώνα που παρακολουθεί κανείς και δυστυχώς δεν υπάρχει καθόλου αγώνες που να προσφέρονται σε live streaming. Σίγουρα ο συγκεκριμένος τομέας είναι κάτι για τον οποίο χωρά μεγάλο περιθώριο βελτίωσης.

Εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές

Στον ιστότοπο της Winmasters σας δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσετε μία ξεχωριστή εφαρμογή της στοιχηματικής ιστοσελίδας για λειτουργικά συστήματα iOS και Android, προκειμένου να έχετε πρόσβαση από το κινητό σας τηλέφωνο. Έχει γίνει καλή δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα, με εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις επιλογές του χρήστη και με γρήγορη αναζήτηση αγώνων και στοιχηματικών αγορών. Υποστηρίζονται επίσης όλες οι λειτουργίες της desktop έκδοσης του ιστότοπου. Εναλλακτικά θα πρέπει κανείς να χρησιμοποιήσει την κανονική ιστοσελίδα της Winmasters, πράγμα που βέβαια δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα για τα σύγχρονα έξυπνα κινητά τηλέφωνα. 

Επιλογές χρημάτων συναλλαγών

Ο αριθμός των μεθόδων κατάθεσης είναι αρκετά ικανοποιητικός και το ίδιο ισχύει φυσικά και για την ανάληψη χρημάτων από τη Winmasters. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζεται το ελληνικό πορτοφόλι Viva Wallet, καθώς επίσης Skrill, Neteller, τραπεζικές κάρτες, καθώς και Paysafe ή τραπεζικές καταθέσεις. Η ελάχιστη κατάθεση είναι 5-10 ευρώ ανάλογα με τη μέθοδο και ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι τα 20 ευρώ. Η Winmasters προσφέρει άμεση κατάθεση χρημάτων και αναλήψεις που συνήθως πραγματοποιούνται εντός της ημέρας για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια και σε 1-3 εργάσιμες για τις υπόλοιπες μεθόδους πληρωμών. 

Στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Winmasters μπορούμε να συμπεριλάβουμε:

Πλεονεκτήματα

- προσφέρει στοιχήματα σε ασιατικό χάντικαπ

- αποτελεί ένα «παράδεισο» προσφορών* για τους παίκτες

- καλές στοιχηματικές αποδόσεις

Μειονεκτήματα

- μικρό πλήθος στοιχηματικών αγορών ανά αγώνα

- περιορισμένος αριθμός αγώνες στο live στοίχημα 

- πλήρης απουσία live streaming


* Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Πρόσθεσε σχόλιο

Σχόλια (0)