Παρουσίαση και αξιολόγηση της Netbet

netbet.gr

Τέσσερις λόγοι για να παίξεις στην

  • Μικρά όρια ελάχιστου στοιχήματος
  • Αξιόλογες προσφορές
  • Λειτουργική πλατφόρμα Live στοιχήματος
  • Ταχύτατες πληρωμές

Η Netbet αποτελεί μία στοιχηματική ιστοσελίδα που βρίσκεται πολλά χρόνια στην παγκόσμια αγορά, καθώς αποτελεί μετεξέλιξη της παλιότερης Bet770. Με τη σημερινή ονομασία λειτουργεί από το 2013 και τα τελευταία χρόνια προσφέρει υπηρεσίες στοιχήματος και καζίνο στην ελληνική αγορά, έχοντας αδειοδοτηθεί από την εθνική ρυθμιστική αρχή στην Ελλάδα (ΕΕΕΠ).

Διαθέσιμες επιλογές, αποδόσεις και αθλήματα

Η Netbet προσφέρει καθημερινά επιλογές στοιχήματος σε 30+ διαφορετικές κατηγορίες, που κατά κύριο λόγο αφορούν λιγότερο ή περισσότερο δημοφιλή αθλήματα, αλλά κι άλλες δραστηριότητες, όπως είναι τα visual sports, η πολιτική, τα esports, κοινωνικές δραστηριότητες κλπ. Ο παίκτης του στοιχήματος μπορεί να βρει και να στοιχηματίσει γρήγορα στις επιλογές εκείνες που επιθυμεί και περίπου 100 στοιχηματικές επιλογές ανά αγώνα, που δεν είναι σίγουρα πολύ μεγάλος αριθμός. Προσφέρει ωστόσο μία λειτουργία με την οποία μπορεί κανείς να προσθέσει διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα για τη δημιουργία ενός σημείου με μία συνολική απόδοση. 

Είναι επιπλέον πολύ θετικό το γεγονός ότι η Netbet περιλαμβάνει στην online στοιχηματική πλατφόρμα της μεταξύ άλλων και αγώνες της Β εθνικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, κάτι που δεν βρίσκει κανείς εύκολα και συχνά αλλού. Γενικά πάντως οι επιλογές είναι περιορισμένες και οι αποδόσεις της Netbet δεν συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες της αγοράς. Είναι μάλλον αρκετά μέτριες, ίσως ελάχιστα πάνω από τον γενικό μέσο όρο. 

Στα θετικά χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε πως τα όρια πονταρίσματος είναι χαμηλά, γιατί μπορεί κανείς ουσιαστικά να στοιχηματίσει με μόλις 0,07 ευρώ ως ελάχιστο όριο και 0,13 ευρώ αντίστοιχα στο ζωντανό στοίχημα. Περιορισμοί υπάρχουν ωστόσο όσον αφορά το μέγιστο κέρδος ανά στοίχημα, που είναι 20.000 ευρώ και το μέγιστο κέρδος ανά εβδομάδα που είναι 50.000 Ευρώ.

Εφαρμογές για κινητά

Η Netbet προσφέρει δύο εφαρμογές για iOS και Android τις οποίες μπορεί να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει ο χρήστης αυτών των φορητών συσκευών και τηλεφώνων. Πρόκειται για μια αποδοτική και καλοφτιαγμένη εφαρμογή που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες και που δεν καταναλώνει μεγάλο όγκο δεδομένων. Υπάρχει αντίστοιχα και μια mobile έκδοση της σελίδας της Netbet για όσους δεν θέλουν να εγκαταστήσουν τις εφαρμογές αυτές.

Προσφορές* προς τους παίκτες

Ένα από τα πολύ ισχυρά χαρακτηριστικά της Netbet έχει να κάνει με τις προωθητικές προσφορές* προς τους εγγεγραμμένους παίκτες της. Πρόκειται για προσφορές* με τις οποίες αξίζει κανείς να ασχοληθεί, δεν είναι δηλαδή απλά για να υπάρχουν και για να κάνουν αίσθηση. Οι περισσότερες από αυτές τις προσφορές* σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό στοίχημα, αν και υπάρχουν αντίστοιχα διαθέσιμες προτάσεις και για άλλες κατηγορίες και άθλημα. Σίγουρα επίσης θα λαμβάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και προσωπικές, εξατομικευμένες προσφορές* μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail σας και καλό είναι να μην τις αγνοήσετε.

Live αγώνες και μεταδόσεις μέσω streaming

H πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος της Νetbet λειτουργεί πολύ γρήγορα και αξιόπιστα. Είναι πάντα ξεκάθαρο το τι καλείται να στοιχηματίσει ο παίκτης και η αποδοχή των στοιχημάτων γίνεται γρήγορα, μέσα σε 3-4 δευτερόλεπτα. Οι αποδόσεις όπως είπαμε είναι αρκετά μέτριες. Υπάρχει γραφική απεικόνιση της εξέλιξης του κάθε αγώνα με στατιστικά στοιχεία ενώ προσφέρονται και πολλοί Αγώνες σε live streaming, με μετάδοση βίντεο και ήχου σε πραγματικό χρόνο. Γενικά η εμπειρία του live πολύ αξιόλογη.

Καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων

Ιδιαίτερα πλούσια είναι η επιλογή των διαθέσιμων μεθόδων για καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων. Υποστηρίζονται ηλεκτρονικά πορτοφόλια, τραπεζικές κάρτες εσωτερικού και εξωτερικού, προπληρωμένες κάρτες και άλλες μέθοδοι όπως Entropy, Paysafecard και Webmoney, αλλά και τραπεζικά εμβάσματα. Οι καταθέσεις πραγματοποιούνται άμεσα, ενώ οι αναλήψεις είναι συνήθως εφικτές μέσα σε λίγες ώρες ή το πολύ μέσα σε λίγες εργάσιμες ημέρες, εάν πρόκειται για τραπεζικά εμβάσματα και καταθέσεις σε κάρτες, που ούτως ή άλλως απαιτούν παραπάνω χρόνο.

Στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Netbet μπορούμε να συμπεριλάβουμε:

Πλεονεκτήματα

- πλήθος από αξιόλογες προσφορές*

- καλή υλοποίηση της πλατφόρμας του live στοιχήματος

- Γρήγορες και εύκολες χρηματικές συναλλαγές 

Μειονεκτήματα

- λίγες στοιχηματικές επιλογές στον αγώνα

- μέτριες αποδόσεις

- χαμηλά όρια κερδών

 

* Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πρόσθεσε σχόλιο

Σχόλια (0)