Παρουσίαση και αξιολόγηση της Bet365

bet365.gr

Τέσσερις λόγοι για να παίξεις στην

  • Πλούσιες επιλογές Asian Handicap
  • Εξαιρετικό live στοίχημα
  • Λειτουργική εφαρμογή για κινητά
  • Υψηλές αποδόσεις

Η Βet365 αποτελεί μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες στον κόσμο. Από το 2011, μόλις δηλαδή έγινε η ρύθμιση της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, έσπευσε από την πρώτη στιγμή να εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας. Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε ουσιαστικά το 2000 και σήμερα διαθέτει περίπου 20 εκατομμύρια παίκτες, σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειo, με πάνω από 3.000 εργαζόμενους.

Στοιχηματικές αγορές και επιλογές

Η Bet365 προσφέρει μία πληθώρα από στοιχηματικές αγορές σε αθλήματα και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών. Πιο συγκεκριμένα, η bet365 προσφέρει στους παίκτες περισσότερα από 30 διαφορετικά αθλήματα για να στοιχηματίσουν. Ένα από τα μεγαλύτερα της πλεονεκτήματα αποτελούν οι υψηλές αποδόσεις που προσφέρει, καθώς και η μεγάλη λεπτομέρεια που δίνει στο ασιατικό χάντικαπ. Συγκριτικά με τις υπόλοιπες στοιχηματικές ιστοσελίδες που θα βρει κανείς διαθέσιμες στην Ελλάδα, η Bet365 έχει σαφώς υψηλότερες αποδόσεις κατά μέσο όρο, ενώ σίγουρα δεν υπάρχει καμία καλύτερη όσον αφορά την ποικιλία των ασιατικών χάντικαπ. 

Επιπλέον, μεγάλη είναι επίσης η ποικιλία στοιχηματικών επιλογών που διαθέτει, τόσο στα pregame όσο και στα live γεγονότα. Στα μειονεκτήματα μπορούμε να τοποθετήσουμε το γεγονός πως δεν είναι από εκείνες της στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν πολλές προσφορές* στους παίκτες. Γενικά οι προσφορές* είναι πολύ περιορισμένες και σπάνια θα βρείτε στο e-mail σας κάποια, όπως γίνεται κατά κόρον σε άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Λειτουργίες και στοίχημα στο κινητό

Αναφορικά τώρα με τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες της Bet365, μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη λειτουργία του Cash out, η οποία μάλιστα υποστηρίζει και αυτόματο Cash Out, με το οποίο παίκτης ουσιαστικά δηλώνει σε ποια επίπεδα επιθυμεί να εξαργυρωθεί αυτόματα το δελτίο που έχει καταθέσει. Ενδιαφέρον έχουν επίσης οι εφαρμογές της Bet365 για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές. Ουσιαστικά πρόκειται για πολύ καλοσχεδιασμένες εφαρμογές, που λειτουργούν ταχύτατα και προσφέρουν όλες τις λειτουργίες της desktop έκδοσης που βλέπετε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των καταθέσεων και αναλήψεων χρημάτων, λειτουργιών όπως το Cash Out κλπ. Εάν πάλι δεν θέλετε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές στη συσκευή σας, θα τα βγάλετε πέρα με τη mobile έκδοση της ιστοσελίδας, αν και εδώ ίσως να δυσκολευτείτε περισσότερο. 

Ζωντανό στοίχημα και live streaming

Η πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος της Bet365 είναι εξαιρετική και ιδιαίτερα καλοφτιαγμένη. Η αποδοχή των στοιχημάτων γίνεται πάρα πολύ γρήγορα και δίνεται η δυνατότητα στον παίχτη να προσθέσει ως και 12 αγώνες που διεξάγονται ζωντανά σε ένα πάνελ. Επιπλέον, η Bet365 διαθέτει και υπηρεσία live streaming πολλών από τους αγώνες σε όλα τα αθλήματα, καλύπτοντας περισσότερα από 70.000 αθλητικά γεγονότα τη χρονιά, κάτι που αποτελεί μία εξαιρετική προσφορά για τους παίκτες. Ακόμα και αν δεν θες να στοιχηματίσεις σε κάποιον αγώνα live, μπορείς να παρακολουθήσεις οποιονδήποτε αγώνα θέλεις απλά και μόνο αν διαθέτεις λογαριασμό στην Bet365.

Χρηματικές συναλλαγές και όρια

Όσον αφορά τις μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων, υποστηρίζονται όλες οι τραπεζικές κάρτες, καθώς και ηλεκτρονικά πορτοφόλια πώς το Skrill, το Neteller, η Paysafecard, αλλά και τραπεζικές μεταφορές χρημάτων. Όλες οι καταθέσεις πραγματοποιούνται δωρεάν και γίνονται άμεσα σε δευτερόλεπτα, πλην της τραπεζικής κατάθεσης. 

Tο ίδιο ισχύει και τις περισσότερες από τις αναλήψεις χρημάτων που είναι δωρεάν. Ωστόσο ανάλογα με τη μέθοδο ανάληψης απαιτείται κάποιος παραπάνω χρόνος, που δεν είναι μεγάλος, συνήθως λίγες ώρες, καθώς η επεξεργασία των αιτημάτων ανάληψης γίνεται γρήγορα από τους ανθρώπους της Bet365. Πάντως το ελάχιστο όριο πονταρίσματος είναι χαμηλό, μόλις 0,10 ευρώ.

Στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της bet365 μπορούμε να συμπεριλάβουμε:

Πλεονέκτημα

- μεγάλος αριθμός από διαθέσιμα αθλήματα

- πλούσιες στοιχηματικές αγορές σε live και pre game επιλογές

- γρήγορη και φιλική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα

- γρήγορες και ασφαλείς χρηματικές συναλλαγές

- τεράστια ποικιλία στο ασιατικό χάντικαπ

Μειονεκτήματα

- αρκετά χαμηλά μέγιστα όρια πονταρίσματος

- λίγο παρωχημένο γραφικό περιβάλλον

- ελάχιστες προσφορές* για τους παίκτες


* Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πρόσθεσε σχόλιο

Σχόλια (0)